Proje: Asya Göz Hastanesi

Asya Göz Hastanesi yeni hizmet binası için hazırlanan ofis mobilyaları tasarımları ile hem kullanıcılar hem de hastalar için işlevsel çalışma alanları oluşturmak hedeflenmiştir. Üç aşamalı projelendirme hizmeti ile oluşturulan proje mekanda ergonomik, konforlu ve modern bir görünüm sağlamayı amaçlamıştır. Asya Göz hastanesinin kurumsal renkleri baz alınarak oluşturulan proje renkli ve dinamik görüntüsü ile hastane görüntüsünden uzak eğlenceli mekanları oluşturmuştur. 

Asya Göz Hastanesi çalışanları ile birlikte seçilen ürünler mekana özel ölçülerde üretilerek uygulanmıştır. Alanda olan tüm bölümler işlevsel ve modüler ofis mobilyaları ile etkin bir alana dönüştürülerek kullanıcılara kazandırılmıştır. Hastane girişinde hem hasta kayıt hem de danışma bankosu olarak kullanılacak bölümde Rands Ofis Bankosu serisi uygulanmıştır. Melamin hazır kaplamalı malzemenin kullanıldığı ofis bankosu özel ışıklandırma ile daha dinamik bir görünüm sağlamıştır. Banko arkası ahşap giydirmelerle hem mekanda bütünlük sağlanmış hemde kullanıcılar için dosya dolabı eklentileri uygulanmıştır. Kurumsal renklerin kullanıldığı bankoda hastanenin logosu da uygulanmıştır.

  

Hastane bekleme alanlarında hastalar için konforlu bir alan oluşturmak öncelikli hedeflerden birisiydi buna paralel olarak modüler yapısıyla istenilen dizayna izin veren Rubik Bekleme Koltukları tercih edilmiştir. Yine kurumun renklerine paralel özel renk çalışması yapılan ürün hem modern hem de rahat bekleme alanları oluşturmuştur. Tüm ara katlarda yer alan danışma bölümlerinde yine Rands Ofis Bankosu tercih edilmiştir.

Doktor odalarında sade ve işlevsel ürünleri kullanma fikri ile Karem Çalışma Masası serisi uygulanmıştır. Beyaz renklerin hakim olduğu ahşap bölümler renkli ofis koltuklarıyla canlandırılmıştır. Tamamen kullanıcı odaklı seçilen ofis mobilyaları dinamik yapısıyla bugünün ofislerini yansıtmaktadır. 

Çalışma alanınız için ücretsiz keşif talebinde bulunmak için iletişim bölümünden müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN